Bouwkundige keuring Apeldoorn

Waarom kiezen voor een bouwkundige keuring in Apeldoorn? Wanneer u overweegt om een woning in Apeldoorn te kopen, geeft een bouwtechnische keuring een goed en betrouwbaar beeld van de bouwkundige staat van het pand. Mocht er sprake zijn van gebreken of achterstallig onderhoud, geeft het bouwkundig rapport een indicatie van de herstelkosten op korte en lange termijn. Het is dus goed om te weten wat u nou precies koopt en welke risico’s er te verwachten zijn. Op die manier voorkomt u een mogelijke miskoop met een woning in Apeldoorn die allerlei verborgen gebreken kent.

Wat is een bouwkundige keuring?

Een bouwkeuring, ook wel aankoopkeuring genaamd, in Apeldoorn is een onafhankelijke keuring van een bestaande woning. Tijdens deze keuring wordt het pand van boven (op het dak) tot onder (in de kruipruimte) zorgvuldig onder de loep genomen. Vervolgens geeft het bouwkundig rapport uitsluitsel over de algehele staat van onderhoud en de daarbij behorende herstelkosten. Denk hierbij aan: funderingsproblemen, scheurvorming, vochtproblemen, scheefstand, hout- en betonrot, schilderwerk, daken, constructie, enzovoorts. 

Bouwtechnische keuring of aankoopkeuring door IJssel Woningkeurders

Een bouwkundige keuring in Apeldoorn kunt u vakkundig en snel door IJssel Woningkeurders laten uitvoeren. Onze bouwkundig inspecteurs hebben jarenlange ervaring in allerlei facetten van de bouw. Daarnaast zijn onze diensten verzekerd middels een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wij zijn dagelijks op pad om uw eigen of uw aangekochte woning in Apeldoorn te inspecteren!

Bouwkundige keuring Apeldoorn

Het bouwkundige rapport

Na afloop van het bouwkundig onderzoek ontvangt u binnen 3 werkdagen een uitgebreid bouwkundig rapport, welke voldoet aan alle eisen. In dit rapport zijn alle onderdelen van de woning opgenomen en worden alle kosten die gemaakt moeten worden om eventuele gebreken te herstellen opgesomd. Het is bij ons ook mogelijk om een taxatie en bouwkundige keuring tegelijk uit te voeren.

Bouwkundig rapport Apeldoorn

Bouwkundige keuring voor NGH in Apeldoorn

Aan de bouwkundige keuring of aankoopkeuring kunnen wij een extra bijlage toevoegen, welke specifiek is opgesteld om een financiering met Nationale Hypotheek Garantie te verkrijgen. Het bouwkundig rapport voldoet op deze manier aan de richtlijnen die zijn gesteld door de NHG.

Bouwkundige keuring in Apeldoorn? Kies voor IJssel Woningkeurders!

Met oog voor detail en jarenlange ervaring is het opnemen van uw eigen of aan te kopen woning in goede handen. Wilt u een bouwkundige keuring in Apeldoorn nodig? IJssel Woningkeurders helpt u graag verder. Wij zijn gevestigd aan de Zwartewaterallee 48 in Zwolle, op korte afstand van Apeldoorn en Kampen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 038 79 20 120 of stuur een mail naar info@ijsselwoningkeurders.nl.

We voeren daarnaast ook keuringen uit in Kampen, Zwolle, Deventer, Genemuiden, Meppel, Dalfsen, Vollenhove, Staphorst, Wezep, Hattem, Hasselt, Zwartsluis en Nieuwleusen.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging