Bouwkundige keuring Zwartsluis

Heeft u een inspectie van uw woning in Zwartsluis nodig? IJssel Woningkeurders voert een deskundige en snelle bouwkundige keuring uit in Zwartsluis. Na de inspectie ontvangt u binnen drie werkdagen een uitgebreid bouwtechnisch rapport dat aan alle eisen voldoet.

Bouwkeuring in Zwartsluis door gediplomeerde inspecteur

Een bouwkundige keuring, ook wel bouwtechnische keuring genoemd, is kort gezegd een onafhankelijke (visuele) inspectie van een bestaande woning in Zwartsluis. Een gediplomeerde inspecteur controleert de woning van boven naar beneden. Vind hij gebreken? Dan vermeldt hij deze in het rapport, inclusief een overzicht van de bijbehorende herstelkosten. De kosten verdeelt hij onder in drie soorten: directe kosten, kosten op termijn en verbeteringskosten. Zo weet u precies waar u financieel de komende jaren rekening mee moet houden. Wist u dat u de voorwaarde van een bouwkundige keuring aan het koopcontract kunt bijsluiten? Dit betekent dat het koopcontract kan worden ontbonden als de herstelkosten van gebreken hoger zijn dan aangenomen. Dat is wel zo prettig!

Bouwkundige keuring Vollenhove
Bouwkundige-keuring-vollenhove

Om deze redenen kiest u voor een bouwtechnische keuring in Zwartsluit

Als u overweegt een (oude) woning in Zwartsluis te kopen, geeft een bouwkundige keuring inzicht in de technische staat van het huis. Zo komt u precies te weten wat u koopt en wat ervoor nodig is om eventuele tekortkomingen te bekostigen. Over het algemeen kunt u stellen: hoe ouder de woning, hoe groter de kans op achterstallig onderhoud en gebreken. Ons advies is om altijd extra goed op te letten als de woning in Zwartsluis vóór 2000 is gebouwd. Met een bouwkundige onderzoek ziet u niet iets over het hoofd.

Bouwkeuring in Zwartsluis met NHG

Koopt u een woning in Zwartsluis met NHG? We voegen standaard een bijlage toe aan het bouwkundig rapport die specifiek is opgesteld om een financiering met Nationale Hypotheek Garantie te verkrijgen. Het bouwtechnisch rapport voldoet hiermee aan de richtlijnen die zijn gesteld door de NHG.

Voldoen aan de onderzoeksplicht

Indien u besluit een woning in Zwartsluis aan te schaffen, rust er op u als koper een verantwoordelijkheid om u actief te informeren over de technische staat van het pand. Deze verplichting, beter bekend als de ‘onderzoeksplicht’, kunt u gemakkelijk nakomen door een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Op deze manier bent u verzekerd van een grondige inspectie van het huis in Zwartsluis en voldoet u aan uw wettelijke verplichting als koper. Uiteraard rust er ook een verantwoordelijkheid op de verkopende partij, namelijk de mededelingsplicht. Dit houdt in dat de verkopende partij verplicht is om eventuele gebreken aan u te melden. Echter, door zelf een bouwkundige keuring in Vollenhove uit te voeren, heeft u een extra middel in handen om de staat van het onderhoud van het huis te beoordelen.

Bel IJssel Woningkeurders voor een bouwkundig onderzoek in Zwartsluis

De gediplomeerde inspecteur van IJssel Woningkeurders kan eenvoudig, snel en vakkundig een bouwkundig onderzoek in Zwartsluis uitvoeren. Onze bouwkundige inspecteur heeft jarenlange ervaring in allerlei aspecten van de bouw. Met zijn oog voor detail is het opnemen van uw woning in Zwartsluis bij ons in goede handen. Daarnaast zijn onze diensten verzekerd met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dat is wel zo prettig voor beide partijen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 038 – 792 01 20 of stuur een e-mail naar info@ijsselwoningkeurders.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en plannen zo snel mogelijk een inspectie met u in.

Naast Zwartsluis voeren we bouwkundige keuringen uit in Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Deventer, Genemuiden, Dalfsen, Staphorst, Nieuwleusen, Wezep, Hattem, Hasselt, Meppel en Vollehove.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging