Bouwkundige keuring Hasselt

Bent u op zoek naar een inspecteur voor een bouwkundige keuring in Hasselt? Maak kennis met IJssel Woningkeurders, dé experts op het gebied van snelle en betrouwbare bouwkundige inspecties. Wij zorgen ervoor dat u binnen drie werkdagen een uitgebreid bouwtechnisch rapport in handen heeft dat aan alle eisen voldoet.

Eventuele herstelkosten inzichtelijk

Onze gediplomeerde inspecteur neemt uw woning in Hasselt grondig op. Van boven naar beneden gaat hij op zoek naar eventuele gebreken. Deze neemt hij vervolgens gedetailleerd  op in het rapport, inclusief een overzicht van de herstelkosten. U krijgt een duidelijk beeld van de directe kosten, kosten op termijn en verbeteringskosten. Zo weet u precies waar u financieel rekening mee moet houden in de komende jaren.

Een woning vóór 2000 gekocht?

Een bouwkundige keuring is vooral essentieel als u overweegt een (oude) woning in Hasselt te kopen. Het biedt u waardevol inzicht in de technische staat van het pand en helpt u om eventuele gebreken en achterstallig onderhoud in kaart te brengen. Vooral bij woningen die vóór 2000 zijn gebouwd, is het goed hier extra op te letten. Met een grondige bouwkundige inspectie ondervangt u onaangename verrassingen.

Bouwkundige keuring Hasselt
Bouwkundige-keuring-hasselt

Conform NHG

Als u een woning met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) koopt, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bouwtechnisch rapport voldoet namelijk altijd aan de richtlijnen van de NHG. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe huis in Hasselt. Wist u trouwens dat u de voorwaarde van een bouwkundige keuring aan het koopcontract kunt toevoegen? Als de kosten hoger uitvallen dan het voorbehoud, kunt u altijd de overeenkomst ontbinden.

Inzicht in technische staat van de woning

Als koper rust er een verantwoordelijkheid op u om de technische staat van het huis in Hasselt te onderzoeken. Gelukkig is dit gemakkelijk te vervullen met een bouwkundige keuring. Zo voldoet u aan uw wettelijke verplichting als koper. Vergeet niet dat ook de verkopende partij een mededelingsplicht heeft. Maar door zelf een bouwkundige keuring in Hasselt te laten uitvoeren, heeft u een extra middel om het onderhoud van de woning te beoordelen.

IJssel Woningkeurders voor uw bouwkundige keuring in Hasselt

Dus, waar wacht u nog op? Schakel de deskundige inspecteur van IJssel Woningkeurders in voor een bouwkundig onderzoek in Hasselt. Met zijn jarenlange ervaring en oog voor detail zorgt hij ervoor dat uw woning goed opneemt. Het is ook mogelijk om een taxatie en bouwkundige keuring tegelijk uit te laten voeren. Bel ons vandaag nog op 038 – 792 01 20 of stuur voor meer informatie een e-mail naar info@ijsselwoningkeurders.nl.

Naast Hasselt voeren we bouwkundige keuringen uit in Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Deventer, Genemuiden, Dalfsen, Staphorst, Nieuwleusen, Hattem, Meppel, Wezep, Vollehove en Zwartsluis.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging