Bouwkundige keuring Dalfsen

Een bouwkundige keuring op uw huis in Dalfsen laten uitvoeren, brengt vele voordelen met zich mee. Wij van IJssel Woningkeurders leggen dit graag aan u uit als specialist in bouwtechnische keuringen in o.a. Dalfsen. Met een bouwkundig rapport in handen heeft u inzicht in de technische staat van uw woning. U bent dan op de hoogte van eventuele gebreken en/of komend onderhoud. Zo bent u in staat om hier actie op te ondernemen of geld opzij te leggen voor onderhoud in de toekomst. Bij bijvoorbeeld de aankoop van een woning weet u precies of u goed doet aan de koop. En dat is wel net zo prettig bij het uit laten voeren van een bouwkeuring in Dalfsen.

Zo gaan we te werk

Ons bouwkundig onderzoek op uw woning in Dalfsen wordt onafhankelijk uitgevoerd door een van onze gediplomeerde inspecteurs. De inspecteur bekijkt uw huis van kap tot kruipruimte. Drie werkdagen na zijn bezoek ontvangt u een bouwkundig rapport. Als de inspecteur gebreken heeft gevonden, dan staan deze in het rapport vermeld samen met de algehele staat van onderhoud en de minimaal te verwachten kosten die daarbij horen.

Bouwkundige keuring Dalfsen
Bouwkundige-keuring-dalfsen

Woning ouder dan 2000? Bouwtechnische keuring nodig!

Misschien stelt u zichzelf de vraag wanneer u het beste een bouwtechnische keuring van een woning of pand in Dalfsen kunt laten doen. Ons advies luidt om bij woningen en panden die ouder zijn dan 2000 altijd een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Uit onze ervaring blijkt dat de kans op benodigd onderhoud groter is bij oudere panden. Overweegt u een woning of pand in Dalfsen te kopen die ouder is dan 2000? Met onze bouwkundige inspectie weet u binnen 2 werkdagen of u daar goed aan doet.

Voldoen aan onderzoeksplicht en NHG

Koopt u een woning in Dalfsen en wilt u voldoen aan de onderzoeksplicht? Dan is een bouwkundige keuring een goed middel om uzelf op de hoogte te stellen van de onderhoudsstaat van de woning. Natuurlijk is de verkopende partij ook verplicht om eventuele gebreken bij u te melden. Heeft u daarnaast een bouwkundige keuring nodig voor NHG? Onze rapportages voldoen standaard aan de normen van de Nationale Hypotheek Garantie. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Plan direct een afspraak voor uw bouwkundige keuring in Dalfsen

Met een bouwkundige keuring van IJsselwoning Keurders heeft u een kwalitatief rapport van uw woning in Dalfsen in handen. Een rapport dat u inzicht geeft in de algehele staat van de woning, zodat u weet wat u de komende tijd qua onderhoud kunt verwachten. Verder beschikken onze inspecteurs over jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw en hebben alle benodigde papier op zak. Wilt u gelijktijdig een taxatie laten uitvoeren? Dat is mogelijk, want we beschikken ook over ervaren register-taxateurs. Plan direct een afspraak in door te bellen naar 038 79 20 120 of stuur een e-mail naar info@ijsselwoningkeurders.nl.

Naast Dalfsen voeren we bouwkundige keuringen uit in Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Deventer, Genemuiden, Vollenhove, Staphorst, Nieuwleusen, Wezep, Hattem, Hasselt, Meppel en Zwartsluis.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging