Over ons

Het team

Het team van IJssel Woningkeurders bestaat uit drie gemotiveerde medewerkers. Bouwkundig inspecteur Raymond is dagelijks op pad om uw eigen of uw aangekochte woning te bekijken en te inspecteren. Met zijn oog voor detail en jarenlange ervaring is het opnemen van een woning in goede handen.

Op de binnendienst zitten Khen en Martijn als eerste aanspreekpunt. Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat u in één keer goed geholpen wordt hebben zij veel vrijheid om beslissingen te nemen. Niks is zo vervelend als de mededeling: “dat moet ik even navragen, u wordt teruggebeld”. Dat doen wij dus net even anders!

Raymond

Mijn naam is Raymond de Leeuw en sinds Juni 2021 mag ik onderdeel uitmaken voor het team van IJssel Woningkeurders.

Met mijn jaren ervaring als timmerman/uitvoerder is deze functie mij op het lijf geschreven. Met de veelzijdigheid van deze functie is geen dag hetzelfde. Door mijn ervaring, kennis en kunde is het maken van een bouwkundige keuring bij mij in goede handen.

Raymond de Leeuw - IJssel Woningkeurders
Khen - IJssel Woningkeurders

Khen

Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij IJssel Taxateurs en sinds juni 2021 zijn mijn werkzaamheden uitgebreid voor IJssel Woningkeurders. Op de binnendienst zorg ik er samen met collega Martijn voor dat “de winkel blijft draaien”.

Zaken goed regelen en de verwachting van een klant overtreffen, daar krijg ik energie van. Ik ben samen met Martijn het eerste aanspreekpunt wanneer u ons belt. Omdat ik veel vrijheid krijg van Johann kan ik u doorgaans in één keer helpen.

Martijn

Ik ben Martijn Slijkhuis en de afgelopen jaren heb ik in verschillende functies in de financiële dienstverlening gewerkt en sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij IJssel Taxateurs. Nu ga ik tevens werkzaamheden voor de binnendienst van IJssel Woningkeurders uitvoeren.

Destijds heb ik gekozen voor een switch naar de dynamische vastgoedbranche omdat het mij altijd al aansprak om met woningen bezig te zijn. Als geboren en getogen Zwollenaar ken ik ons hele werkgebied op mijn duimpje.

Martijn Slijkhuis - IJssel Woningkeurders
Johann van der Woude - IJssel Woningkeurders

Johann

De eigenaar van IJssel Woningkeurders is Johann van der Woude. Een ervaren en gedreven Register-Taxateur, tevens lid van de NVM met een specialisatie in woningtaxaties. Vanuit Johanns klantgerichte visie staat IJssel Taxateurs en IJssel Woningkeurders garant voor een snelle manier van werken en het nakomen van afspraken

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

 

Bezoekadres 

Pascalweg 1
8013RC Zwolle

Alles onder 1 dak      Volledig ontzorgd      Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging