Bouwkundige keuring Kampen

Bouwkundige keuring in Kampen nodig? IJssel Woningkeurders inspecteert vakkundig en op korte termijn in Kampen. Na de keuring ontvangt u binnen 3 werkdagen een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan alle eisen.

Wat is een bouwtechnische keuring?

Een bouwtechnische keuring, ook wel bouwkundige keuring, is kortgezegd een onafhankelijke (visuele) inspectie van een bestaand pand in Kampen. Een gediplomeerde inspecteur bekijkt de woning van top tot teen. Zijn er gebreken te vinden? Dan vindt u deze terug in de rapportage. Inclusief een overzicht van de daarbij behorende herstelkosten.

De kosten worden opgedeeld in drie soorten: directe kosten, kosten op termijn en woningverbetering. Zo weet u precies waar u de komende jaren financieel op moet rekenen. Wist u dat u het voorbehoud van een bouwtechnische keuring kunt toevoegen aan het koopcontract? Dat betekent dat er een streep door het koopcontract mag als de herstelkosten van gebreken hoger uitvallen dan gedacht. Wel zo verstandig!

Bouwkundige keuring voor NHG in Kampen

Koopt u een woning met NHG? Aan de bouwtechnische keuring kunnen wij een extra bijlage toevoegen, welke specifiek is opgesteld om een financiering met Nationale Hypotheek Garantie te verkrijgen. Het bouwkundig rapport voldoet op deze manier aan de richtlijnen die zijn gesteld door de NHG.

bouwkundige-keuring-Kampen

Waarom kiezen voor een bouwkundige keuring in Kampen?

Overweegt u een (oude) woning in Kampen te kopen? Dan geeft een bouwkundige keuring inzicht in de technische staat van het pand. Zo weet u precies wat u koopt en wat het kost om eventuele gebreken te verhelpen. Over het algemeen geldt: hoe ouder de woning, hoe groter de kans op achterstallig onderhoud en verborgen gebreken. Ons advies luidt: is de woning gebouwd vóór 2000, dan is het verstandig extra goed op te letten. En met een bouwtechnische keuring weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet.

Bouwtechnische keuring Kampen

Bouwtechnische keuring door IJssel Woningkeurders

Een bouwkundige keuring in Kampen kunt u eenvoudig, snel en vakkundig door IJssel Woningkeurders laten uitvoeren. Het is bij ons ook mogelijk om een taxatie en bouwkundige keuring tegelijk uit te voeren. Onze bouwkundig inspecteur heeft jarenlange ervaring in allerlei facetten van de bouw. Met zijn oog voor detail is het opnemen van een woning in de regio Kampen, Zwolle en Apeldoorn bij ons in goede handen.

Daarnaast zijn onze diensten verzekerd middels een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wel zo veilig! Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 038 79 20 120 of stuur een mail naar info@ijsselwoningkeurders.nl.

We voeren daarnaast ook keuring uit in Zwolle, Apeldoorn, Deventer, GenemuidenMeppel, Dalfsen, Vollenhove, Staphorst, Wezep, Hattem, Hasselt, Zwartsluis en Nieuwleusen.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging