Bouwkundige keuring Staphorst

Heeft u plannen om een woning te kopen in Staphorst? Dan is het verstandig om een bouwkundige keuring van uw aangekochte woning uit te laten voeren. Bij IJssel Woningkeurders hebben we de expertise in huis om een deskundige en snelle inspectie van uw woning uit te voeren. Na de inspectie ontvangt u binnen drie werkdagen een uitgebreid rapport dat aan alle NHG regels voldoet. Door het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring bij de woning in Staphorst, heeft u belangrijke informatie over de technische staat van de woning in handen.

Wanneer is een bouwkundige onderzoek aan te raden?

Er zijn een aantal situaties, waarbij het raadzaam is om een bouwkundige keuring in Staphorst uit te laten voeren. We zetten ze graag voor u op een rij:

  • Een bouwkundige onderzoek is vooral aan te raden bij woningen in Staphorst, waarbij de kans op achterstallig onderhoud en gebreken groter is. Wij adviseren een inspectie uit te laten voeren bij woningen die voor 2000 zijn gebouwd.
  • Koopt u een woning met NHG? Wij doen er standaard een bijlage bij, waardoor het rapport aan alle regels voldoet om een financiering met NHG te verkrijgen.
  • Als koper heeft u een onderzoeksplicht, wat inhoudt dat u uzelf op de hoogte moet brengen van technische staat van de woning in Staphorst. Door een bouwkundige keuring uit te laten voeren, voldoet u aan deze verplichting en bent u verzekerd van een grondige inspectie.
  • Met een bouwkundig rapport in handen heeft een extra middel om de staat van het onderhoud van de woning in Staphorst te beoordelen.

 

Bouwkundige keuring Staphorst
Bouwkundige-keuring-staphorst

Wat is onze werkwijze bij een bouwkeuring?

Onze gediplomeerde en ervaren inspecteur bekijkt tijdens de bouwkeuring in Staphorst de woning van boven naar beneden. Hij legt eventuele gebreken vast in een bouwkundig rapport. Hierbij maakt de inspecteur ook de indicatieve herstelkosten inzichtelijk, zodat u precies weet waar u financieel rekening mee kunt houden. Het rapport ontvangt u binnen drie werkdagen. Het is mogelijk om de uitkomsten van de bouwkeuring in Staphorst als voorwaarde op te nemen in het koopcontract. Vallen de herstelkosten vele malen hoger uit, dan kunt u het koopovereenkomst laten ontbinden. Dat geeft u wellicht meer rust in het aankoopproces.

Dé specialist op het gebied van bouwtechnische keuringen in Staphorst

Bij IJssel Woningkeurders kunt u rekenen op een vakkundig bouwkundig onderzoek in Staphorst, uitgevoerd door onze bekwame inspecteur. Wilt u meer weten of een inspectie inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 038 – 792 01 20 of stuur een e-mail naar info@ijsselwoningkeurders.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Naast Staphorst voeren we bouwkundige keuringen uit in Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Deventer, Genemuiden, Dalfsen, Vollenhove, Nieuwleusen, Wezep, Hattem, Hasselt, Meppel en Zwartsluis.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging