Bouwkundige keuringen

De door ons uitgevoerde bouwtechnische keuringen geven middels een uitgebreide rapportage inzicht in de technische staat van het pand en de daarbij behorende noodzakelijke investeringen op de korte en lange termijn. Door inzicht te hebben in de kosten kunt u een reële en onderbouwde prijsonderhandeling voeren. Hierdoor kunt u mogelijk duizenden euro’s besparen op de koop van uw huis. Het is bij ons ook mogelijk om een taxatie en bouwkundige keuring tegelijk uit te voeren.

Een bouwtechnische keuring geeft uitsluitsel over de algehele staat van onderhoud en de daarbij behorende herstelkosten op lange en korte termijn. Denk hierbij aan: scheurvorming, vochtproblemen, scheefstand, hout- en betonrot, schilderwerk, daken, constructie enz. We voeren bouwkundige keuringen uit Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Deventer, Hattem, Genemuiden, Dalfsen, Vollenhove, Staphorst, Nieuwleusen, Wezep, Hasselt, Meppel en Zwartsluis.

Voldoen aan NHG

Aan onze bouwkundige keuringsrapportages kunnen wij een extra rapportage toevoegen die specifiek is opgesteld om een financiering met Nationale Hypotheek Garantie te verkrijgen.

Onderzoeksplicht

Met een bouwkundige keuring voldoet u aan de verplichting dat de kopende partij zich actief op de hoogte moet stellen van de staat van de woning. De zogenaamde “onderzoeksplicht” van een koper.

Een bouwkundige keuring kan opgenomen worden als ontbindende voorwaarde in het koopcontract. Tijdens de inspectie is het prima als u zelf ook aanwezig bent. Er zijn bij u wellicht diverse verbouwideeën die dan besproken kunnen worden. Wij kunnen antwoord geven op uw vragen en kunnen u wellicht van goede adviezen voorzien.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

 

Bezoekadres 

Pascalweg 1
8013RC Zwolle

Alles onder 1 dak      Volledig ontzorgd      Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging