Bouwkundige keuring Deventer

Het is verstandig om te kiezen voor een bouwkundige keuring in Deventer wanneer u overweegt om een woning in deze stad te kopen. Een bouwkundige keuring kan namelijk een goed en betrouwbaar beeld van de bouwkundige staat van het pand in Deventer geven. Vraag een bouwkundige keuring in Deventer aan bij IJssel Woningkeurders en ontvangt u binnen 3 werkdagen na de bouwkundige keuring een uitgebreid bouwkundig rapport dat aan alle eisen voldoet. Zo voorkomt u dat u een mogelijke miskoop doet met een woning in Deventer.

Wat is een bouwkundige keuring?

Wanneer u een bouwkundige keuring in Deventer laat uitvoeren, dan voeren we kort gezegd een onafhankelijke visuele inspectie uit van een bestaande woning of pand in Deventer. Tijdens deze inspectie gaat een gediplomeerd inspecteur de woning van top tot teen bekijken. Een inspecteur kijkt onder andere naar de fundering, vochtproblemen, houtrot, het schilderwerk, daken, constructie, enzovoorts. Als de inspecteur op gebreken van de woning stuit, dan neemt hij dit op in een bouwkundig rapport. In dit rapport vindt u de algehele staat van onderhoud en de daarbij behorende materiaalkosten voor herstel. 

Waarom kiezen voor een bouwkundige keuring?

Iedere woning kan zijn gebreken hebben. Toch is het niet altijd nodig om een bouwkundige keuring in Deventer uit te laten voeren, zoals bij nieuwe woningen of panden. Het is wel verstandig om dit te doen als u een woning of een pand wilt kopen dat iets ouder is en gebouwd is voor 2000. Bij deze oude woningen moet u goed opletten. Met onze bouwkundige keuring in Deventer heeft u een rapport in handen wat u een goed beeld geeft van de bouwkundige staat van het pand of de woning. Op basis daarvan kunt u voor uzelf een gedegen keuze maken of u dit object wilt aankopen.

Bouwkundige keuring Deventer
Bouwkundige-keuring-deventer

Bouwkundige keuring in Deventer? Kies dan voor IJssel Woningkeurders

Een bouwkundige keuring in Deventer kunt u snel en eenvoudig laten uitvoeren door de gediplomeerde inspecteurs van IJssel Woningkeurders. Door ons in te schakelen bent u op de hoogte van de bouwkundige staat van het pand wat u wilt gaan kopen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 79 20 120 of door een e-mail te sturen naar info@ijsselwoningkeurders.nl.

Wij voeren bouwkundige keuringen uit in: Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Genemuiden, Meppel, Dalfsen, Vollenhove, Staphorst, Wezep, Hattem, Hasselt, Zwartsluis en Nieuwleusen.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging