Bouwkundige keuring Nieuwleusen

Bij het kopen van een woning in Nieuwleusen komt altijd veel kijken. Heeft u een huis op het oog en wilt u inzicht in de technische staat van de woning? Dan doet u er goed aan om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. IJssel Woningkeurders is specialist in bouwkundige keuringen en staat u graag bij. Naar aanleiding van ons bouwkundig onderzoek krijgt u een uitgebreid rapport over de staat van de woning in Nieuwleusen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen of u er goed aan doet het huis te kopen.

Voordelen van een bouwkeuring in Nieuwleusen

U kunt met een bouwkundig rapport van een bouwtechnische keuring van de woning in Nieuwleusen in handen een verantwoorde keuze maken. Maar het biedt u nog meer voordelen. Denk aan: 

 • Een bouwkundig rapport geeft u inzicht in de technische staat van een object.
 • U ontvangt binnen drie werkdagen een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan alle verplichtingen. 
 • Vinden we gebreken? Dan vindt u deze terug in ons rapport met de daarbij behorende herstelkosten. 
 • Wilt u een woning kopen met NHG? Dan kunnen wij een extra bijlage toevoegen die specifiek is opgesteld voor een NHG financiering. 
 • Door het huis in Nieuwleusen bouwtechnisch te laten keuren, voldoet u aan de onderzoeksplicht. 
Bouwkundige keuring Nieuwleusen
Bouwkundige-keuring-nieuwleusen

Waarom IJssel Woningkeurders inschakelen?

U vraagt zich misschien vast af waarom u IJssel Woningkeurders voor een bouwkundige keuring in Nieuwleusen in zou moeten schakelen. We sommen het graag voor u op: 

 • We zijn een klein kantoor met korte lijnen, waardoor u zeer snel over uw bouwkundig rapport beschikt. 
 • Onze bouwkundige inspecteurs hebben jarenlange ervaring in allerlei facetten in de bouw en hebben alle benodigde papieren op zak.
 • U bent daardoor verzekerd van een kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging.
 • We zijn werkzaam in de regio Zwolle, Kampen, Apeldoorn en Deventer en kennen alle ins en outs van deze regio’s.
 • Onze diensten zijn verzekerd via een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. 
 • Het is bij ons ook mogelijk om een taxatie en een bouwkundig onderzoek tegelijk uit te laten voeren bij de woning in Nieuwleusen. 

Kies voor snel en deskundig

Wilt u snel over een bouwkundig rapport van de woning in Nieuwleusen beschikken? Kies dan voor de bouwtechnische keuring van IJssel Woningkeurders. We staan voor snelheid, deskundigheid, komen altijd onze afspraken na en ontzorgen u volledig. We hebben alles onder 1 dak in het geval u ook een taxatie wilt laten uitvoeren. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 038 79 20 120 of stuur een e-mail naar info@ijsselwoningkeurders.nl. Onze medewerkers adviseren u graag over een bouwkeuring in Nieuwleusen.

Wij kunnen ook bouwkundige keuringen uitvoeren in Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Genemuiden, Deventer, Dalfsen, Vollenhove, Staphorst, Wezep, Hattem, Hasselt, Zwartsluis en Meppel.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging