Bouwkundige keuring Hattem

Welkom bij IJssel Woningkeurders, dé specialist op het gebied van een bouwtechnische keuring in Hattem! Bent u van plan een woning te kopen in deze prachtige stad? Dan is het van groot belang om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Bij IJssel Woningkeurders beschikken we over de expertise en ervaring om een deskundige en snelle inspectie van uw toekomstige woning te verzorgen. Met ons uitgebreide rapport, dat voldoet aan alle NHG regels, krijgt u belangrijke informatie over de technische staat van de woning in handen.

Waarom is een bouwkundig onderzoek in Hattem aan te raden?

Er zijn verschillende situaties waarin het ten zeerste aan te bevelen is om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren:

  • Ten eerste, wanneer u een woning in Hattem overweegt die een hoger risico heeft op achterstallig onderhoud en gebreken. Woningen die voor het jaar 2000 zijn gebouwd, vallen vaak in deze categorie. Het is dan verstandig om een inspectie te laten uitvoeren om eventuele problemen tijdig te ontdekken.
  • Daarnaast is een bouwkundige keuring essentieel als u een woning in Hattem met NHG koopt. Bij IJssel Woningkeurders voegen we standaard een bijlage toe aan het rapport, zodat het voldoet aan alle eisen voor een financiering met NHG.
  • Als koper heeft u een onderzoeksplicht, wat betekent dat u zelf op de hoogte moet zijn van de technische staat van de woning. Door een bouwkundige keuring te laten uitvoeren, voldoet u aan deze verplichting en verzekert u zichzelf van een grondige inspectie.
  • Bovendien geeft een bouwkundig rapport u een extra middel om de staat van het onderhoud van de woning in Hattem te beoordelen. Hierdoor kunt u weloverwogen beslissingen nemen en eventuele kosten voor toekomstig onderhoud in kaart brengen.
Bouwkundige keuring Hattem
Bouwkundige-keuring-hattem

Onze werkwijze bij een bouwtechnische keuring

Bij IJssel Woningkeurders hanteren we een professionele werkwijze bij het uitvoeren van een bouwkeuring in Hattem. Onze gediplomeerde en ervaren inspecteur bekijkt de woning van boven naar beneden en legt eventuele gebreken vast in een uitgebreid bouwkundig rapport. Bovendien maken we de indicatieve herstelkosten inzichtelijk, zodat u exact weet welke financiële aspecten u in overweging moet nemen. U ontvangt dit rapport al binnen drie werkdagen.

Als voorwaarde opnemen bij koopcontract

Het is zelfs mogelijk om de uitkomsten van de bouwkeuring als voorwaarde op te nemen in het koopcontract. Dit biedt u de gemoedsrust dat, mochten de herstelkosten van de woning in Hattem aanzienlijk hoger uitvallen dan verwacht, u de mogelijkheid heeft om de koopovereenkomst te ontbinden. Zo heeft u volledige controle en gemoedsrust gedurende het aankoopproces.

 

Plan direct een bouwkeuring in Hattem in!

Bij IJssel Woningkeurders kunt u rekenen op een vakkundig bouwkundig onderzoek in Hattem, uitgevoerd door onze bekwame inspecteur. Wilt u meer informatie of direct een inspectie inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 038 – 792 01 20 of stuur een e-mail naar info@ijsselwoningkeurders.nl. Onze toegewijde medewerkers staan u graag te woord en geven u meer informatie over een bouwkundige keuring in Hattem.

Naast Hattem voeren we bouwkundige keuringen uit in Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Deventer, Genemuiden, Dalfsen, Staphorst, Nieuwleusen, Vollenhove, Wezep, Hasselt, Meppel en Zwartsluis.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging