Bouwkundige keuring Meppel

Misschien vraagt u zich af wanneer u een bouwkundige keuring in Meppel nodig heeft. Daar helpen wij van IJssel Woningkeurders u graag bij. Zodra u een woning in Meppel op het oog heeft en u wilt weten wat de bouwkundige staat van het huis, dan kunt u het beste een bouwkundige keuring door ons laten uitvoeren. We zijn specialist in het uitvoeren van bouwtechnische keuring in Meppel en omstreken. Als u gebruik maakt van onze diensten bent u er daarnaast van verzekerd dat u snel geholpen wordt en dat wij onze afspraken nakomen. Dit werkt voor u en voor ons toch wel zo prettig.

Voldoen aan de onderzoeksplicht

Als u een huis wilt kopen in Meppel, heeft u een onderzoeksplicht. Door een bouwkundige keuring uit te laten voeren, voldoet u aan de verplichting om uzelf actief op de hoogte te stellen van de bouwkundige staat van de woning. U moet zichzelf op de hoogte stellen van het onderhoud, maar ook van bepaalde verplichtingen die bij het huis horen. U kunt hierbij denken aan een erfdienstbaarheid en kettingbedingen. Tijdens een bouwkundige keuring, onderzoeken we dit niet, maar wel tijdens een taxatie. Dit kunt u door IJssel Taxateurs uit laten voeren. 

Het is ook zo dat de verkopende partij een mededelingsplicht heeft. Dit houdt in dat zij de kopende partij op de hoogte moeten brengen van gebreken en verplichtingen van de woning. Met onze bouwtechnische keuring heeft u binnen drie werkdagen na de keuring een uitgebreid bouwkundig rapport in handen dat aan alle eisen voldoet. Zo voldoet u aan de onderzoeksplicht en bent u goed op de hoogte van de staat van het huis.

Zo gaat een bouwkundige keuring in zijn werk

Tijdens een bouwkundige keuring doen we een onafhankelijke inspectie van een bestaande woning of pand in Meppel. Onze gediplomeerde inspecteur onderzoekt uw woning van kelder tot dak. Als de inspecteur gebreken vindt, dan legt hij dit vast in een bouwkundig rapport. In ons rapport vindt u de algehele staat van onderhoud terug en alle materiaalkosten die bij het herstel komen kijken. We adviseren om bij woningen en panden in Meppel die ouder zijn dan 2000 altijd een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Bij oudere panden is de kans namelijk groter dat we gebreken gaan vinden. Met een bouwkundige keuring kunt u met een goed gevoel uw woning in Meppel kopen.

Bouwkundige keuring in Meppel
Bouwkundige-keuring-meppel

IJssel Woningkeurders voor uw bouwkundige keuring in Meppel!

Bij IJssel Woningkeurders bent u ervan verzekerd dat u snel over een deskundig bouwkundig rapport beschikt naar aanleiding van de bouwkundige keuring van uw woning in Meppel. Neem voor meer informatie of het maken van afspraak contact met ons op via 038 79 20 120 of stuur een e-mail naar info@ijsselwoningkeurders.nl. Dan plannen wij zo snel mogelijk een afspraak in voor een bouwkundige keuring in Meppel.

Wij kunnen ook bouwkundige keuringen uitvoeren in Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Genemuiden, Nieuwleusen, Dalfsen, Vollenhove, Staphorst, Wezep, Hattem, Hasselt en Zwartsluis en Deventer.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging