Warmtescans

Ontdek de voordelen van warmtebeeldcamera’s voor jouw huis – Nu ook beschikbaar voor jou!

In de wereld van comfortabel wonen en energie besparen, spelen warmtebeeldcamera’s een belangrijke rol. Deze speciale camera’s helpen huiseigenaren om hun huis te controleren en te verbeteren. Bij ons kun je nu ook gebruikmaken van warmtescans. Hier zijn een paar manieren waarop warmtebeeldcamera’s je kunnen helpen:

 

 

 

We voeren warmtescans uit in Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Deventer, Hattem, Genemuiden, Dalfsen, Vollenhove, Staphorst, Nieuwleusen, Wezep, Hasselt, Meppel en Zwartsluis.

Warmteverlies in muren en ramen opzoeken

Goede isolatie zorgt ervoor dat je huis warm blijft zonder te veel energie te gebruiken. Met onze warmtescans kun je zien waar de warmte weglekt, zoals bij ramen en muren. Zo kun je problemen vinden en oplossen om energie te besparen.

Problemen met het dak vinden

Het dak is een belangrijke plek waar warmte kan ontsnappen. Onze warmtescans laten zien of er problemen zijn, zoals kapotte isolatie of vocht. Door deze problemen snel aan te pakken, kun je geld besparen op je verwarmings- en koelingskosten.

Elektrische problemen opsporen

Warmtebeeldcamera’s kunnen ook helpen bij het vinden van problemen met elektriciteit. Zo kunnen we oververhitte onderdelen en slechte bedrading zien. Dit is belangrijk om brandgevaar te verminderen en je huis veilig te houden.

Controleren of de vloerverwarming goed werkt

Vloerverwarming is een fijne manier om je huis te verwarmen. Met onze scans kun je controleren of de vloerverwarming overal even warm is. Zo zorg je voor een comfortabele leefomgeving.

Zoeken naar fouten in de isolatie

Naast de gevel en het dak, kunnen warmtebeeldcamera’s helpen bij het vinden van fouten in de isolatie. Denk aan slecht aangebrachte isolatie of plekken waar geen isolatie zit. Dit draagt bij aan een warm en energiezuinig huis.

Luchtlekkages vinden bij ramen en deuren

Lucht die ontsnapt bij ramen en deuren kan je huis kouder maken. Warmtebeeldcamera’s kunnen deze lekkages laten zien, zodat je ze kunt repareren en energie kunt besparen.

Opzoeken van vochtproblemen en schimmel

Vocht en schimmel zijn niet goed voor de gezondheid. Warmtebeeldcamera’s kunnen vochtige plekken vinden, zodat je problemen kunt voorkomen en een gezonde leefomgeving behoudt.

Checken of de verwarming goed werkt

Warmtebeeldcamera’s helpen ook bij het controleren van de verwarming. Zo kun je zien of de warmte goed verspreid wordt, wat kan zorgen voor lagere kosten en meer comfort.

Controleren of isolatieverbeteringen helpen

Als je verbeteringen aanbrengt in de isolatie, willen we zeker weten dat het werkt. Met warmtebeeldcamera’s kun je zien of je inspanningen succesvol zijn en of er verdere verbeteringen nodig zijn.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

 

Bezoekadres 

Pascalweg 1
8013RC Zwolle

Alles onder 1 dak      Volledig ontzorgd      Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging