Bouwkundige keuring Genemuiden

Overweegt u een woning te kopen in Genemuiden? En wilt u weten wat de bouwkundige staat is van de woning? Dan kunt u het beste een bouwkundige keuring van het huis in Genemuiden laten uitvoeren. IJssel Woningkeurders helpt u graag daarbij, want wij zijn specialist in het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Met een bouwtechnische keuring krijgt u een goed beeld van de bouwkundige staat van de woning in Genemuiden. Binnen drie werkdagen na de keuring ontvangt u van ons een uitgebreid bouwkundig rapport dat aan alle eisen voldoet. Zo weet u snel waar u aan toe bent en dat is wel net zo prettig als u overweegt de woning te kopen.

Hoe gaat een bouwkundige keuring in zijn werk?

Bij een bouwkundige keuring voeren wij een onafhankelijke inspectie uit van een bestaande woning of pand in Genemuiden. Ten tijde van deze inspectie onderzoekt onze gediplomeerde inspecteur de woning van kelder tot dak. Vind de inspecteur gebreken, dan rapporteert hij dit. In ons bouwkundig rapport vindt u de algehele staat van onderhoud en de daarbij behorende materiaalkosten voor herstel. Wellicht vraagt u zich af wanneer u het beste een bouwkundige keuring kunt laten uitvoeren. We adviseren om bij woningen en panden die ouder zijn dan 2000 altijd een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Bij oudere panden is de kans op gebreken namelijk groter. Met ons rapport in handen weet u beter wat u koopt.

U voldoet aan de onderzoeksplicht

Als u een bouwkundige keuring in Genemuiden laat uitvoeren, dan voldoet u aan de verplichting dat de kopende partij zich actief op de hoogte stelt van de technische staat van de woning. Dit is de zogenaamde ‘onderzoeksplicht’ van u als koper. Natuurlijk heeft ook de verkopende partij een mededelingsplicht, waarbij de verkopende partij gebreken aan u moet melden. Met een bouwkundige rapport in handen van de woning in Genemuiden heeft u een goed inzicht in de staat van het onderhoud.

Bouwkundige keuring Genemuiden
Bouwkundige-keuring-genemuiden

Schakel IJssel Woningkeurders in voor uw bouwkundige keuring in Genemuiden!

Wilt u snel over een deskundig bouwkundig rapport beschikken van uw mogelijke nieuwe woning of pand in Genemuiden? Schakel dan de gediplomeerde inspecteurs in van IJssel Woningkeurders en u heeft binnen drie werkdagen inzicht in de bouwkundige staat van het object. Ook is het mogelijk om een taxatie en een bouwkundige keuring tegelijk uit te laten voeren. We beschikken ook over ervaren register-taxateurs. Direct een afspraak maken voor uw woning in Genemuiden? Bel dan naar 038 79 20 120 of stuur een e-mail naar info@ijsselwoningkeurders.nl.

Wij kunnen ook keuringen uitvoeren in: Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Meppel, Deventer, Dalfsen, Vollenhove, Staphorst, Wezep, Hattem en Nieuwleusen.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging