Taxatie en bouwkundige keuring tegelijk

Wilt u een taxatie en bouwkundige keuring tegelijk laten uitvoeren? Dat kan via IJssel Woningkeurders, een onafhankelijke partij uit Zwolle. Ons team bestaat uit een mix van taxateurs en bouwkundige inspecteurs met jarenlange ervaring. Binnen een straal van 20 kilometer rondom Zwolle kunnen wij taxaties en bouwkundige keuringen tegelijk (op dezelfde dag) uitvoeren.

Waarom een bouwkundige keuring

Een bouwkundige keuring is geen taxatie. Een bouwkundige keuring is een visuele inspectie van de bouwkundige staat van het object. Het rapport bepaald niet de waarde van een woning, maar geeft uitsluitsel over de algehele staat van onderhoud en de daarbij behorende herstelkosten. Het geeft inzicht in wat u precies koopt en welke risico’s er te verwachten zijn. 

Waarom een taxatie

Een taxateur bepaald de waarde van een object. Een taxatie is in de meeste gevallen nodig als u een huis gaat kopen. Zonder taxatierapport kunt u zelfs geen hypotheek krijgen. Voor een lening met NHG is zelfs een volledig en gevalideerd taxatierapport nodig. De taxatierapporten van IJssel Woningkeurders voldoen aan alle door de NHG gestelde eisen.

Taxatie en bouwkundige keuring tegelijk
Taxatie tegelijk met bouwkundige keuring

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via:038 79 20 120 of stuur een mail naar info@ijsselwoningkeurders.nl.

Waarom kiezen voor een taxatie en bouwkundige keuring tegelijk

Met de aankoop van een woning gaat u een grote financiële verplichting aan. Het is dan ook logisch dat u wilt weten wat de kwaliteit en waarde van het aan te kopen object is. Met een taxatie kunt u beoordelen of de vraagprijs van een woning realistisch is. U heeft ook een taxatie nodig om de hypotheek rond te krijgen. Met een bouwkundige keuring als ontbindende voorwaarde kunt u de koopovereenkomst ontbinden. Bijvoorbeeld als uit het rapport blijkt dat herstel van gebreken en achterstallig onderhoud meer gaat kosten dan is afgesproken. Door een taxatie en bouwkundige keuring tegelijk uit te voeren, heeft u direct een goede indruk en kunt u snel schakelen!

Taxatie tegelijk met bouwkundige keuring in de omgeving van Zwolle

Wilt u een taxatie en bouwkundige keuring tegelijk laten uitvoeren? IJssel Woningkeurders helpt u graag verder. Wij zijn gevestigd aan de Zwartewaterallee 48 in Zwolle en ook actief in de omgeving van Dalfsen, Hattem, Hasselt, IJsselmuiden, Kampen, Meppel, Nieuwleusen, Stadshagen, Staphorst, Vollenhove, Apeldoorn en Wezep.

Team IJssel Woningkeurders

Neem contact met ons op

Adres

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Alles onder 1 dak    Volledig ontzorgd    Kwalitatief goede keuring met kwaliteitsborging